APIP și Asociația Croată a Patronatelor au semnat un memorandum de cooperare

Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare (APIP) a semnat la 09 noiembrie 2017 un memorandum de cooperare cu Asociația Croată a Patronatelor (ACP). Evenimentul avut loc la Zagreb în cadrul seminarului „Doing Business”.

Președintele APIP Dl Marin Ciobanu, a menționat că, semnarea acestui document va edifica un mediu de afaceri și investițional mai bun între Republica Moldova și Croația. La rândul său, directorul general adjunct al ACP, Bernard Jakelic s-a arătat încrezut că cooperarea dintre APIP și ACP va genera noi oportunități de dezvoltare. Părțile au convenit să organizeze în cel mai scurt tip o misiune economică în R. Moldova.

Marin Ciobanu, împreună cu Irina Tolstousov din partea Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), au prezentat participanților la seminar climatul de afaceri și oportunitățile investiționale din țara noastră.

Participarea la seminar a avut loc la invitația Excelenței Sale, Dl Oleg Țulea, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar în Ungaria, Republica Croația, Bosnia şi Herzegovina, Slovenia.

Președintele APIP a mulțumit Dlui Ambasador și colegilor din misiunea diplomatică pentru buna organizare și desfășurare a evenimentului, precum și Irinei Tolstousov pentru o prestație la cel mai înalt nivel.