APIP invită la expoziția „Global Automotive Components and Suppliers 2019” de la Stuttgart

Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare (APIP) invită agenții economici interesați să participe la expoziția „Global Automotive Components and Suppliers 2019” , care se va desfășura în Stuttgart (Germania), în perioada 21 – 23 mai 2019.

Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare este desemnată autoritatea organizatoare al acestui eveniment, în baza contractului de grant semnat cu Agenția de Investiții.

Expoziția „Global Automotive Components and Suppliers 2019” este unicul show din Europa dedicat prezentării componentelor auto și furnizorilor de componente, făcându-l ca eveniment obligatoriu pentru toți managerii de achiziții OEM și Tier 1 pentru autovehicule, furnizori de componente și ingineri.

Expoziția nu este deschisă publicului larg și sunt invitați să participe doar factorii de decizie cheie. Circa 11.000 de ingineri de automobile și manageri achiziții din peste 50 de țări sunt așteptați să treacă prin ușile din Messe Stuttgart pentru a vizita expoziția Global Automotive Components and Suppliers Expo și expozițiile sale învecinate Motor Expo, Expo Automotive Interiors și Expo 2019. În total, aproape 800 de furnizori de top ai industriei vor veni împreună pentru a-și expune cele mai recente tehnologii.

Mai multe detalii:

https://www.globalautomotivecomponentsandsuppliersexpo.com/en/index.php

Costuri:

Grație contractului semnat de Asociație cu Agenția de Investiții, costurile de participare care include biletul de intrare (VIP), participarea cu stand expozițional de țară sunt gratuite. Participarea cu stand expozițional include chiria spațiului, design-ul și construcția stand-ului, transportarea și organizarea mostrelor expoziționale, costuri care de altfel se ridică la suma de peste 15,000 Euro.

Participanții vor achita doar costurile de deplasare, zbor Chisinau – Stuttgart – Chisinau, și cazare.

Dacă sunteți în căutarea unor noi parteneri de producție sau furnizori, cu siguranță participarea la Global Components and Suppliers Expo va ajuta să-i identificați pe cei mai buni din domeniu.

Termenul limită de înscriere pentru participare: vineri, 12 aprilie 2019.

 

Persoană de contact: Tatiana Dormenco, email: [email protected], tel: +37360201554.