Marsharcon SRL

SRL „Marsharcon” a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la 01.02.2000. Conform statutului, direcţiile principale de activitate ale firmei sunt:
– Construcţii complete şi parţiale de clădiri şi construcţii inginereşti;
– Fabricarea elementelor din beton, ipsos,ciment.
– Comerţ materiale de construcţii.

Produsele  de bază ale firmei sânt: beton, mortar, panouri din beton, materiale de construcție (nisip, prundiş, pietriş). Întreprinderea realizează lucrari de construcții a clădirilor, edificiilor, construcţii inginerești, dintre care circa 70% sînt realizate în mun. Bălţi şi suburbiile acestuia, restul în regiunea de centru-nord a ţării. Pe parcursul acelor 12 anide activitate, Marsharcon SRL s-a afirmat pe piaţă drept  un producător ce garantează calitatea și este orientat spre preferințele clienţilor, fapt  demonstrat prin volumul vânzărilor în creştere.

Punctul forte ale întreprinderii este calitatea raportată la preţ accesibil. Întreprinderea este dotată cu utilaj şi mijloace de transport necesare pentru realizarea activității  de construcție şi producere, ceea ce înseamnă operativitate și calitate în deservirea si indeplinirea comenzilor clienţilor.

Cifra de afaceri: 47 803,1 mii lei

Locuri de muncă: 139 angajați

Adresa: str. Ștefan cel Mare, 135 or. Bălți, MD – 3121

Tel.: +373 231 21558

Fax.: +373 231 20166

e-mail: [email protected]

www.marsharcon.md