Lokmera SRL

Compania Lokmera SRL – a fost fondată in anul 2007 şi în scurt timp a reuşit să ocupe o poziție de lider în domeniul furnizării echipamentelor de măsurare şi control, precum şi a soluţiilor integrate de laborator. În prezent, Lokmera – este unul dintre  principalii furnizori de echipament metrologic, utilaj analitic, aparatura de testare, sisteme de monitorizare si radioprotecție nucleară de la producători de renume mondial.

Misiunea

Misiunea companiei noastre constă în sporirea competitivităţii și eficienței clienților nostri prin furnizarea tehnologiilor moderne.

Obiectivul

Obiectivul principal al companiei este găsirea soluțiilor optime, la baza cărora stau cele mai bune practici internaționale, punerea în aplicare a acestora și suportul tehnic pe toată durata de exploatare  a echipamentului.

Principii

În scopul realizării misiunii noastre, utilizăm următoarele principii:

•  stabilirea relaţiilor de încredere, pe bază de corectitudine, cu furnizorii , clienții, și partenerii de afaceri;

· respectarea cu strictețe a obligațiilor contractuale;

· dezvoltarea profesională continuă îndreptată spre creşterea eficienţei colaborării cu partenerii.

Datorită profesionalismului si experienţei echipei noastre, am realizat cu succes mai multe proiecte în țara, printre care Filiera Vinului, JICA, IMPEFO, DCFTA, EuropeAid,  finanţate de către Guvernului Republicii Moldova și comunitatea internațională .

Personalul competent și calificat vă va acorda suportul şi toată informaţia necesară pentru alegerea celor mai bune soluţii pentru Dvs.  Noi punem la dispozitia Dvs. servicii de consultanţă tehnică, instalare, instruire, deservire tehnică și reparaţia echipamentelor furnizate. Noi  propunem soluţii testate, ce sunt bazate pe tehnolgii avansate în domeniul măsurarilor şi adaptate la cerinţele clientului.

Tendinţa spre inovaţii, care în condiţiile contemporane de piaţă stabileşte poziţia de lider, reprezintă o parte integrantă a strategiei companiei şi pe care noicontinuăm să o dezvoltăm  împreună cu clienţii noştri.

Lokmera – partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul măsurării.